Bendruomenės „Žiburys“ įkurtuvės

Malonus naujametinis stebuklas gruodžio 17 dieną įvyko Raudonėje. Buvo ne tik įžiebta Kalėdinė Raudonės miestelio eglutė, bet ir duris atvėrė Raudonės bendruomenės „Žiburys“ namai . Į bendruomenės namų atidarymą susirinko gausus bendruomenės narių būrys.

Buvo malonu svečiuose matyti Jurbarko merą Skirmantą Mockevičių, savivaldybės administracijos direktorių Raimundą Bastį, Raudonėnų centro bendruomenės pirmininkę Rolandą Valuckaitę Bačėnienę ir Stakių bendruomenės „Židinys“ pirmininkę Gitaną Kačiukienę. Smagiomis melodijomis visus pasitiko Apolinaro Grygarto Raudonės kapelos nariai, o Kalėdų Senelis padovanojo susirinkusiems pačią netikėčiausią dovaną – gyvai sudainavo Raudonės himną.

Džiaugiamės mūsų pirmininkės Reginos Juodienės entuziazmu ir energija, suburiant tokią šaunią bendruomenę. Taip pat džiugu visuose darbuose ir renginiuose jausti mūsų seniūno Česlovo Meškausko pagalbą. Mūsų bendruomenės rengiamų edukacijų dėka pavyko užsidirbti pinigų, iš kurių ne tik galėjome organizuoti išvykas, bet ir pasiremontuoti naujai gautas patalpas.

Šaunu leisti laiką nuoširdžių, darbščių žmonių draugijoje.

Bendruomenės narė Irena Janulaitienė